الهامی هفتمین سرمربی استقلال؟ | مدیران آبی نگران از دست رفتن جام حذفی آخرین امید‌های پرسپولیس برای رسیدن به لیگ نخبگان آسیا پیکان برای رسیدن به لیگ برتر سرعت گرفت! پیروزی پرگل بانوان فوتسال ایران مقابل ازبکستان عملکرد قابل قبول گندوز در پرسپولیس تمرین امروز (یکشنبه ۱۷ فروردین ماه ۱۴۰۴) استقلال تعطیل شد پایان پرسپولیسِ قهرمان و آغاز یک جراحی سنگین پایان پرونده بازیکن بوسنیایی استقلال تلاش ستاره منچستریونایتد برای بازگشت نارضایتی از عملکرد نظری جویباری و هیئت مدیره استقلال بالا گرفت مازیار زارع نقش اول درگیری خونین در ورزشگاه دستگردی یک پنالتی عجیب برای سپاهان در اراک + فیلم ملی پوش خراسانی فوتبال بانوان: می‌خواهم لژیونر شوم بوکسور مشهدی در رقابت‌های جهانی دانش‌آموزی آغاز نبرد «جنگی» برای صعود به لیگ برتر فوتسال درباره وضعیت نمایندگان مشهد در لیگ های فوتبال کشور | جدال‌هایی برای صعود و بقا فردا؛ فینال لیگ برتر والیبال | حساس روی تور
سرخط خبرها

شمس الدین: طولانی شدن مسابقات اذیت مان کرد| باید به فکر پپشتوانه سازی در بسکتبال باشیم

  • کد خبر: ۶۷۸۹۰
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۰
شمس الدین: طولانی شدن مسابقات اذیت مان کرد| باید به فکر پپشتوانه سازی در بسکتبال باشیم
تیم بسکتبال نظم آوران سیرجان با قبول شکست در فینال برابر سپاهان به عنوان نایب قهرمانی لیگ دسته اول دست یافت.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، علی شمس الدین سرمربی تیم بسکتبال نظم‌آوران نوین سیرجان پس از شکست مقابل سپاهان اصفهان و نایب قهرمانی لیگ دسته یک گفت: از آنجاییکه ما بازیکنان غیر بومی هم داشتیم طولانی شدن مسابقات کمی ما را اذیت کرد، چون از شهریور ماه یعنی حدود ۱۰ در حال تمرین و مسابقه دادن بودیم. تعدادی از بچه‌ها متاهل بودن و برایشان این دوری سخت بود. سخت می‌توان بازیکنان را در زمان طولانی مدت از لحاظ روانی و جسمانی آماده نگه داشت، اما با این حال هرکاری توانستم انجام دادم. یک جا‌هایی هم جوانی سپاهان از نظر بدنی خیلی تاثیرگذار بود. توپ‌ها از دست رفته ما را اذیت کرد. عدم تمرکز، خستگی و فرسایشی که در طول فصل بود باعث شد ببازیم.
او درباره دیگر تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها هم گفت به سپاهان تبریک می‌گویم تیم بسیار خوبی بودند. تیم اراک و آتشی هم فوق العاده بودند و در مجموع به نظرم ۴ تیمی که بالا آمدند زحمات زیاد کشیده بودند. در نهایت این ۴ تا تیم خدمت به بسکتبال کردند و امیدوارم ماندنی باشند و تغییر و تحولات عجیب نداشته باشند، تیم‌های پایه آن‌ها هم فعال شوند.
شمس الدین در ادامه گفت: امیدوارم برای سوپر لیگ یک قانون بگذارند که در رده‌های پایه هم باشگاه‌ها تیم نوجوانان و جوانان خوب داشته باشند. باشگاه‌ها نباید فقط یک ویترین در لیگ برتر داشته باشند و باید به فکر پپشتوانه سازی هم باشند تا اقبال عمومی در شهرستان‌ها بیشتر شود.
او درباره بازی قبل هم گفت: بازی قبلی روز خیلی بد ما و روز خوب سپاهان بود. برخی مواقع این اتفاق می‌افتد، برای پویا تاجیک هم این اتفاق در بازی سوم افتاد. مربی تا جایی می‌تواند در بازی سکته بیاندازد. به هر حال من و بچه‌ها تمام تلاش مان را کردیم و
امیدوارم..
سرمربی سیرجان درباره ادامه همکاری با این تیم هم گفت: من فقط تمرکز روی امسال بود و نمیدانم در آینده چه اتفاقی می‌افتد. تمام تلاشم را برای موفقیت این تیم کردم و امیدوارم این تیم در ادامه هم موفق باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->